Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ξανά στη φυλακή ο «δράκος» της Λάρισας

Ο γνωστός από το παρελθόν ως «δράκος» της Λάρισας Παναγιώτης Τρικαλιάρης, καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό (όπως και πρωτόδικα),από το Εφετείο Λάρισας σε συνολική κάθειρξη 5 ετών και 5 μηνών.


Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι για διακεκριμένες κλοπές, απόπειρα κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια, διακεκριμένη αντίσταση και οπλοφορία και αντίσταση κατά της αρχής και οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Τρικαλιάρης, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για ένοπλες επιθέσεις κατά ζευγαριών και ανθρωποκτονία, είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους από την φυλακή όπου κρατείτο, εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Τον Ιούνιο του 2014 όμως, συνελήφθη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λάρισα, στο οποίο είχε μπει για να κλέψει σκαρφαλώνοντας από… δένδρο.

Μάλιστα, είχε αντισταθεί στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν. Οι αστυνομικοί είχαν μπει τότε στο διαμέρισμα σκαρφαλώνοντας από το ίδιο δέντρο καθώς ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος απουσίαζε. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ο Τρικαλιάρης είχε διαρρήξει ακόμη δύο διαμερίσματα στην ίδια γειτονιά. 
tanea.gr