Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Λαρισινή «μάχη» στο… διαδίκτυο

Λαρισινή «μάχη» στο… διαδίκτυο

Φουντώνει η παρουσία των Λαρισαίων πολιτικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο twitter, αφού ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί  αντιλαμβάνονται την κομβική σημασία που αποκτά η συγκεκριμένη πλατφόρμα στον τρόπο επικοινωνίας του πολιτικού με τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης αλλά και το πλήθος που ενημερώνεται πλέον για όλα στο δευτερόλεπτο, έχοντας τη δυνατότητα να επιβραβεύσει ή να απορρίψει, να σχολιάσει και να απαιτήσει απαντήσεις.

Εκεί λοιπόν, στα… «αλώνια» του διαδικτύου θα αρχίσει σιγά-σιγά να εξελίσσεται υπόγεια μια άλλη «μάχη», αυτή για τους περισσότερους followers, αφού ήδη αυτός ο αριθμός είναι ένας σημαντικός δείκτης επιρροής του προσώπου που ασχολείται με τα κοινά.
Μαξιμος Χαρακόπουλος
Από το twitter ενημέρωσε ο Μάξιμος τους ακολούθους του για την παρουσία του στο Γερακάρι Αγιάς και την Ελασσόνα, ενώ με τιτίβισμα έδωσε την εικόνα των ζημιών που προκάλεσε ο παγετός σε περιοχές των δήμων Κιλελέρ και Τεμπών, τις οποίες και επισκέφτηκε.
Κέλλας Χρήστος
«»Να μην γκρεμίσουμε οτι καλό φτιάχτηκε τα τελευταία χρόνια». Αναρωτιέμαι αν αυτά τα χρόνια έβαζε λίγη πλάτη, σήμερα πόσο καλύτερα θα ήμασταν!!», έγραψε ο Χρήστος Κέλλας,παρακολουθώντας τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Καγκελαρία, και με τον τρόπο αυτό έκανε την πολιτική του παρέμβαση χωρίς να χρειάζεται να πει περισσότερα.
Μπαργιώτας Κώστας
Ο Κώστας Μπαργιώτας από την άλλη, εκτός της αναπαραγωγής των ανακοινώσεων του Ποταμιού, δίνει το δικό του στίγμα διαχέοντας και τις απόψεις πολλών και διαφορετικών χρηστών. Επίσης τον συναντάει κανείς και στο facebook, εκεί όπου συνεχίζει εκτός από τις αναρτήσεις να σχολιάζει τις απόψεις φίλων του και πολλές φορές να κάνει και χιούμορ.
6784
Καθημερινές παρεμβάσεις μέσω twitter συνεχίζουν να κάνουν οι «παλιοί» Φίλιππος Σαχινίδης καιΧρήστος Ζώης, με τον πρώτο να ενημερώνει για όλες τις οικονομικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τον δεύτερο να παρεμβαίνει στο παρασκηνιακό ζύμωμα που εξελίσσεται στο εσωτερικό της ΝΔ.
Χρήστος Ζώης
Είναι λίγος ο καιρός που απομένει ώστε όλες οι ειδήσεις να βγαίνουν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκεί δηλαδή όπου θα καταγράφεται σχεδόν αυτόματα η πραγματικότητα.
Λ.Π.
Έντυπη Larissanet
Καινούρια θέση εργασίας στη Λάρισα από καινούριο site που ξεκινάει δυναμικά την παρουσία του στο χώρο των προσφορών!Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ