Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Λάρισα: Του έκαψαν το μαγαζί για εκδίκηση


 Οι προσωπικές διαφορές που είχαν με τον ιδιοκτήτη ενός μεζεδοπωλείου στη Λάρισα, έσπρωξαν δυο Έλληνες να τον εκδικηθούν παραδίδοντας στη φωτιά το κατάστημά του. Όμως, όχι μόνο δεν προκάλεσαν την καταστροφή που σκόπευαν, αλλά συνελήφθησαν κιόλας.

Οι δυο εμπρηστές ηλικίας 43 και 35 χρόνων που είχαν διαπληκτιστεί με τον 51χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, καραδοκούσαν ώσπου να κατεβάσει τα ρολά και να φύγει. Την ώρα που το κατάστημα ήταν κλειστό, έριξαν εύφλεκτο υγρό κάτω από την πίσω πόρτα, άφησαν και το πλαστικό μπουκάλι που το περιείχε και έβαλαν φωτιά σε ένα κομμάτι υφάσματος χρησιμοποιώντας το ως φιτίλι.
Από την πυρκαγιά που ξέσπασε και κατασβέστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής, προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην κουζίνα του καταστήματος. Στα υπολείμματα της πλαστικής φιάλης βρέθηκαν αποτυπώματα τα οποία οδήγησαν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των εμπρηστών. Ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ο 43χρονος συνεργός του αναζητείται.