Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΓΕΡΟΝΤΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΗΜΙΓΥΜΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...!!!   Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας από τη σύλληψη ενός 71χρονου για παιδική πορνογραφία. Ο 71χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.


Ειδικότερα, ο 71χρονος πιάστηκε επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς να φωτογραφίζει παιδιά στο Κλειστό Κολυμβητήριο Λάρισας τη στιγμή που άλλαζαν ρούχα στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, υπό την επιτήρηση των γονέων τους. Να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη αγώνες κολύμβησης, στους οποίους συμμετείχαν ανήλικα αγόρια και κορίτσια.

Από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκε η φωτογραφική μηχανή ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν πολλά αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Τα παραπάνω πειστήρια κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για περαιτέρω εξέταση.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. 
stoxos.gr