Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Λάρισα: Έκανε πέντε κλοπές μέσα σε λίγες ώρες

Λάρισα: Έκανε πέντε κλοπές μέσα σε λίγες ώρες 


Συνελήφθη από την αστυνομία και αναγνωρίσθηκε από τα θύματά του

Ούτε λεπτό δεν άφηνε να πάει χαμένο ένας… υπερδραστήριος κακοποιός που έδρασε μόνο για λίγες ώρες στην πόλη της Λάρισας, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στο διάστημα αυτό, πρόλαβε να διαπράξει συνολικά πέντε κλοπές αλλά τελικά συνελήφθη.



Ο 40χρονος Έλληνας εντοπίστηκε μόλις ξημέρωσε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινείται με ένα μοτοποδήλατο που είχε δηλωθεί νωρίτερα ως κλεμμένο, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια. Εκεί, αναγνωρίστηκε από τρεις γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί νωρίτερα για να αρπάξει τις τσάντες τους!

Σε δυο από τις επιθέσεις τα κατάφερε και άρπαξε τσάντες με μικρά χρηματικά ποσά και διάφορα προσωπικά έγγραφα των θυμάτων, ενώ στην τρίτη περίπτωση δεν μπόρεσε να αρπάξει την τσάντα. Νωρίτερα, πάντως, είχε διαρρήξει ένα Ι.Χ. φορτηγό και είχε κλέψει το τσαντάκι του ιδιοκτήτη με διάφορα προσωπικά έγγραφα. Το μοτοποδήλατο και μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.
protothema.gr