Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ η τραγωδία στο ΝΕΠΑΛ! Φόβοι για 10.000 ΝΕΚΡΟΥΣ! Καίνε τις ΣΩΡΟΥΣ στους δρόμους! (φωτο-βίντεο)

nepal_0
Έχει συγκλονιστεί όλος ο κόσμος με τον σαρωτικό σεισμό στο Νεπάλ που έσπειρε τον θάνατο και την δυστυχία. Ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό του Νεπάλ μπορεί να φθάσει τις 10.000 δήλωσε στο Reuters ο πρωθυπουργός της χώρας Σουσίλ Κοϊράλα, όπως διαβάσαμε στο nocomments.gr

gynaika nepal dfg nekpi seis
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ο σεισμός του Νεπάλ έχει πλήξει 8 εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ περισσότερο από 1,4 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν επείγουσα ανάγκη αρωγής, τροφίμων, πόσιμου νερού, στέγης.Ο Κοϊράλα πρόσθεσε ότι έδωσε εντολή για την ενίσχυση των επιχειρήσεων διάσωσης και απήθυνε έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα για βοήθεια σε σκηνές και ιατροφαρμακευτικό υλικό.
nepal dead d nepal dead dsf gf d
«Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για τη διάσωση και ανακούφιση (του πληθυσμού) και βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση. Αντιμετωπίζουμε μία πρόκληση και μία πολύ δύσκολη στιγμή για το Νεπάλ» , είπε. Ο τελευταίος επίσημος, και προσωρινός, απολογισμός, αναφέρεται σε 4349 νεκρούς.Η διεθνής βοήθεια έχει αρχίσει να φτάνει, αλλά ακόμα υπάρχουν ελλείψεις ιατρικού εξοπλισμού, τροφίμων και σάκων για τις σορούς την ώρα που οι Νεπαλέζοι, καταγγέλλοντας μεγάλη καθυστέρηση στην παροχή βοήθειας, σκάβουν οι ίδιοι με γυμνά χέρια με την ελπίδα να βρουν ζωντανούς στα ερείπια τους δικούς τους ανθρώπους.
nepal_0 upl553f16e4ee8a4
Τα νοσοκομεία δεν μπορούν πλέον να διαχειριστούν τους τεράστιους αριθμούς ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική φροντίδα και ακούγονται ήδη παράπονα για καθυστέρηση στην παροχή βοήθειας.
upl553f17b38e5f2 upl553f166f1cc14
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ο σεισμός του Νεπάλ έχει πλήξει 8 εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ περισσότερο από 1,4 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν επείγουσα ανάγκη αρωγής, τροφίμων, πόσιμου νερού, στέγης.
upl553f17507b30c upl553f1812e957f
Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης που βρίσκεται ή χώρα είναι ότι οι συγγενείς καίνε τους νεκρούς σε πλατείες και δρόμους, όπως σημειώνει το nocomments.gr
upl553f1914996d3
makeleio.gr