Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

Χανιά: Πέθανε η 25χρονη καρκινοπαθής που είχε μείνει ανασφάλιστη

Χανιά: Πέθανε η 25χρονη καρκινοπαθής που είχε μείνει ανασφάλιστη
Έχασε την μάχη για τη ζωή, μόλις στα 25 της χρόνια, η Βιλιάνα, η νεαρή κοπέλα που ενώ έπασχε από μια σπάνια γονιδιακή μετάλλαξη και από το 2008 πάλευε με τον καρκίνο στον εγκέφαλο συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την απίστευτη περιπέτειά της με την ελληνική γραφειοκρατία.
 

Και τούτο διότι της αρνήθηκαν να εξετάσουν το φάκελό της στο ΙΚΑ Χανίων, επειδή η ίδια δεν εμφανίστηκε στην επιτροπή ενώ ήταν σε... κώμα.

Η δημοσιοποίηση της ιστορίας και η οργισμένη αντίδραση της κοινής γνώμης προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων που κατάφεραν να δώσουν λύση μέσα σε λίγες ώρες, ενώ «συγγνώμη» εκ μέρους του ιδρύματος, ζήτησε δημόσια ο διοικητής του ΙΚΑ Χανίων, Στέλιος Ανετάκης που ανακοίνωσε ότι έχει κινηθεί διαδικασία επιβολής κυρώσεων για τον γιατρό.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, η Βιλιάνα ήταν ένα πανέμορφο κορίτσι, πρόσχαρο, κοινωνικό, μια άριστη μαθήτρια που διέπρεπε σε όλους τους τομείς της σχολικής και κοινωνικής ζωής.

Τα τελευταία χρόνια, έδινε μια «μάχη» άνιση όχι μόνο με την αρρώστια αλλά και με τις παθογένειες του εθνικού συστήματος υγείας και κοινωνικής ασφάλισης. Μια «μάχη» που η οικογένεια θα συνεχίσει να δίνει, καθώς τόσο η μητέρα όσο και τα δύο μικρότερα αδέλφια της, έχουν την ίδια μετάλλαξη.

Πηγή: zarpanews.gr
 Ζητούνται άτομα στη Λάρισα για ανεξάρτητη συνεργασία με μεγάλη και γνωστή εταιρεία!Δε χρειάζεται προϋπηρεσία ή κάποιο πτυχίο!Συμπληρώστε την online αίτηση εδώ και ξεκινήστε άμεσα