Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Έπιασαν 75χρονο παιδόφιλο

Έπιασαν 75χρονο παιδόφιλο
Τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του αδίστακτου παιδόφιλου που συνελήφθη στις 21 Μαρτίου 2015 γιατί φέρεται να βίασε 10χρονο αγόρι στην πόλη της Τρίπολης έδωσε στη δημοσίοτητα την Τετάρτη η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για τον Πετρόπουλο Βασίλειο του Νικολάου και της Πηνελόπης, κάτοικο Τρίπολης Αρκαδίας.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είχε αποπλανήσει το παιδί με δέλεαρ χρήματα οδηγώντας το σε απόμερο μέρος, όπου πραγματοποιούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2710-230560 , 2710-222549 του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Σε βάρος του παιδόφιλου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα έτη, έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα από ενήλικο που δρούσε κατά συνήθεια.
larissanet.gr