Επίθεση στη Γήπεδο Α.Ε. και τον Κώστα Πηλαδάκη εξαπέλυσε η ΠΑΕ ΑΕΛ και έκανε γνωστό ότι παύει κάθε συζήτηση για την παραχώρηση του AEL FC Arena. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία είπε όχι στο 20% των ακαθάριστων εσόδων κάθε αγώνα και εν συνεχεία απέρριψε και την πρόταση των 50.000€ ανά αγώνα με κάλυψη των εξόδων για την καθαριότητα, την ασφάλιση αστικής ευθύνης και την φύλαξη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ από τη σύστασή της και μέχρι σήμερα σε ότι αφορά το ζήτημα του γηπέδου AEL FC ARENA κινήθηκε με γνώμονα μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία που θα είναι ξεκάθαρη και ανταποδοτική ως προς τη χρήση του γηπέδου προσφέροντας το 20% των ακαθάριστων εσόδων εκάστου αγώνα και από τη θέση της αυτή δεν υπαναχώρησε.
Παράλληλα προσπάθησε από την έκδοση ακόμα των καρτών διαρκείας της τρέχουσας σεζόν, να διατηρήσει ενιαίες (σε όποιο γήπεδο και αν αγωνιζόταν) και χαμηλές τιμές προς τους φιλάθλους σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για όλους. Την πολιτική της στο θέμα των εισιτηρίων την τήρησε ακόμη και σήμερα που είναι η ομάδα στα play off, σεβόμενη την ανάγκη του κόσμου για φθηνό εισιτήριο και την επιθυμία όσων μπορούν να έλθουν στο γήπεδο. Αντίθετα, η Γήπεδο Λάρισας ΑΕ παρέμεινε και παραμένει οχυρωμένη πίσω από τον όρο «λειτουργικά έξοδα» χωρίς ουδέποτε να πει ή να προσδιορίσει κάποιο τίμημα για αυτά.
Επιπλέον, επιθυμούσε και επιθυμεί πάντα την καταβολή 10.000€ συν ΦΠΑ ως ελάχιστο ποσό για κάθε αγώνα, και επιπλέον 4€ ανά εισιτήριο στην εκκαθάριση του αγώνα εφόσον αυτά ξεπερνούν τις 10.000€ (εδώ υπάρχει εμπιστοσύνη στην εκκαθάριση από πλευράς Γήπεδο Λάρισας ΑΕ;), πληρωμή των εξόδων καθαριότητας, πληρωμή των εξόδων σύναψης ασφαλιστηρίου συμβολαίου αστικής ευθύνης (αξίας τουλάχιστον 25.000€), έξοδα φύλαξης (security), συντήρηση χλοοτάπητα και τη ρήτρα αποκατάστασης ζημιών.
Αναρωτιέται κανείς τι επωμίζεται η Γήπεδο Λάρισας ΑΕ; Το νερό και το ρεύμα; Το ρεύμα που δεν στοιχίζει πάνω από 500€ όσο το πετρέλαιο που καταναλώνει η γεννήτρια που ηλεκτροδοτεί τις εγκαταστάσεις; Ή το νερό ενός αγώνα; Η παράλογη τακτική που συνεπικουρείται από τους γνωστούς αργυρώνητους συμφεροντολόγους πάνω στο θέμα του AEL FC ARENA είμαστε σίγουροι ότι θα εξακολουθεί να συντηρείται και να κρύβεται πίσω από τον όρο «λειτουργικά έξοδα».
Η ΠΑΕ ΑΕΛ υπό την τωρινή Διοίκηση της δεν πρόκειται ποτέ να οδηγήσει την ομάδα προς τέρψιν κάποιων στην πτώχευση και την εκκαθάριση μόνο και μόνο για να επιζήσει ένα γήπεδο που κανονικά ανήκει στην ΑΕΛ και τον κόσμο της. Τον κόσμο της που η Γήπεδο Λάρισας ΑΕ υφάρπαξε τις υπογραφές για την παραχώρηση της έκτασης πάνω στην οποία σήμερα κάποιος εκμεταλλεύεται σε βάρος της ομάδας που προορίζεται. Κάποιος που με παχιά λόγια προσφέρει βοήθεια αλλά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ληστρικά απλώνει το χέρι στο ταμείο της ομάδας θέλοντας να είναι το αφεντικό και ο συνεταίρος στα όποια έσοδα με τη μερίδα του λέοντος.
Διερωτώμεθα ποιος είναι αυτός που μπορεί να επιτρέψει κάτι τέτοιο; Πού είναι εκείνοι που παρεχώρησαν δημόσια γη στον ιδιώτη με τους όρους που το έπραξαν να έλθουν σήμερα και με την ίδια βούληση που ζήτησαν να παραχωρηθεί η έκταση στην ΑΕΛ, να απαιτήσουν σθεναρά να αγωνιστεί η ΑΕΛ στο γήπεδό της; Που είναι όλοι αυτοί που τις υπογραφές τους κάποιος τις χρησιμοποίησε για να κάνει δικό του κτήμα έκταση που ανήκει στην ΑΕΛ; Καλούμε κάθε δημόσιο φορέα και την Ερασιτεχνική ΑΕΛ να λάβει θέση πάνω στο ζήτημα αυτό.
Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ πρώτη από όλους απέδειξε φέτος ότι παραμένει πιστή στη φιλοσοφία του ονόματος και της ιστορίας της ΑΕΛ. Επέλεξε το δύσκολο και το μοναχικό δρόμο συντροφιά με τον κόσμο που την πιστεύει απέναντι σε όλους και σε όλα. Μέσα στην πόλη της Λάρισας, έμεινε και θα μείνει μακριά από τους αργυρώνητους που στοχεύουν καθημερινά στην πλύση εγκεφάλου. Από δω και στο εξής θα ξετυλίγεται μέρα με τη μέρα το κουβάρι που λέγεται ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και AEL FC ARENA.
ΥΓ: Και για όσους δεν κατάλαβαν τις αινιγματικές απαντήσεις της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ, ο κ. Πηλαδάκης είπε όχι στο 20% των ακαθάριστων εσόδων κάθε αγώνα και εν συνεχεία απέρριψε και την πρόταση των 50.000€ ανά αγώνα με κάλυψη των εξόδων για την καθαριότητα, την ασφάλιση αστικής ευθύνης και την φύλαξη.
ΥΓ2: Συγχαρητήρια στον κ. Πηλαδάκη που του χαρίστηκε οικόπεδο αντιπαροχή, εκμεταλλεύτηκε την οικοπεδούχο ερασιτεχνική ΑΕΛ και ζητά από την ΑΕΛ να πληρώσει πάνω στο δικό της οικόπεδο. Όσοι τον καλύπτουν στην Λάρισα, μέχρι εδώ. Το γήπεδο ανήκει αποκλειστικά στην ΑΕΛ, την ομάδα της Λάρισας, όχι γιατί κάποιοι κάνανε τη χάρη στην ΑΕΛ ,αλλά επειδή είναι δική της περιουσία και περιουσία του κόσμου της Λάρισας.
ΥΓ3: Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ σταματά κάθε συζήτηση με τη Διοίκηση του AEL FC ARENA».
kosmoslarissa.gr