Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Οι Λαρισαίοι καθαρίζουν τις όχθες του Πηνειού

Οι Λαρισαίοι καθαρίζουν τις όχθες του Πηνειού
Σε ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων επισημαίνονται τα εξής:
«Ο Δήμος Λαρισαίων, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για μία ανθρώπινη, καθαρή και αειφόρο πόλη, καλεί τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους να συμμετάσχουν ενεργά στην ευρωπαϊκή εθελοντική δράση «Let’s clean up Europe» που στη χώρα μας συντονίζεται από την HELMEPA.

Η δράση με σύνθημα «Let’s clean up Larissa / Καθαρίζουμε την πόλη», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και η περιοχή γύρω από τις όχθες κατά μήκος της κοίτης του Πηνειού.
Η συνειδητοποιημένη, εθελοντική συμμετοχή του κοινού, αποτελεί το πρώτο αποφασιστικό βήμα της έμπρακτης ευαισθητοποίησης και δραστηριοποίησης των δημοτών για ένα καλύτερο περιβάλλον που μ’ αυτό τον τρόπο γίνονται αρωγοί των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση του ποταμού και του παραποτάμιου φυσικού περιβάλλοντος, την βελτίωση της καθαριότητας και αισθητικής της πόλης, και της παροχής καλύτερων υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο. Καλούμε, λοιπόν, όλους τους πολίτες, τους φορείς και τις συλλογικότητες της πόλης να σταθούν αρωγοί σ’ αυτή μας την προσπάθεια με την εθελοντική συμμετοχή τους.
Είμαστε αισιόδοξοι ότι μέσα από την μαζική συμμετοχή θα στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι και μπορούμε να διατηρήσουμε καθαρό το περιβάλλον της πόλης μας και να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές της».
larissanet.gr