Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ: η Φύση θα Εκδικηθεί…τον άνθρωπο για την Καταστροφή της !! (Συγκλονιστικές φωτογραφίες)

1

Δείτε τις Συγκλονιστικές φωτογραφίες !! Αυτό το βιβλίο αποδεικνύει την επίδραση του ανθρώπου στον πλανήτη μας…και μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιος φταίει τελικά που έχουμε έρθει σε αυτή την πάρα πολύ δύσκολη θέση. Υπερανάπτυξη, Υπερπληθυσμός, Υπέρβαση (άνω) είναι ένα βιβλίο που περιέχει φωτογραφίες που απεικονίζουν τον ταχύ ρυθμό με τον οποίο καταστρέφουμε κάθε μέρα την φύση. Το βιβλίο παρουσιάζει τη σκληρή πραγματικότητα ενός κόσμου που μετασχηματίζεται από την ανθρώπινη δράση η οποία  με το σημερινό ρυθμό αύξησης του πληθυσμού προκαλεί οικολογική και κοινωνική καταστροφή άνευ προηγουμένου.

« Θέλαμε να παρουσιάσουμε μια σειρά από εικόνες που αντανακλά το πώς ο ανθρώπινος  πληθυσμός έχει αυξηθεί  και συνεχίζεται να αυξάνεται κατά 1,5 εκατομμύρια περισσότερο  κάθε εβδομάδα με αποτέλεσμα την μειώσει  του ανθρώπινου πλούτου και της ομορφιάς της Γης και βοήθησε στην δυστυχία των κατοίκων της »
Πράγματι  με περισσότερους από επτά δισεκατομμύρια ανθρώπους  στη Γη και τόσα πολλά στόματα που πρέπει να θρέψουν η γη πρέπει να αξιοποιηθεί όλο και περισσότερο με τη γεωργία και την κτηνοτροφία . Παρ ‘όλα αυτά, περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από την πείνα.
Θα σας αφήσουμε να ανακαλύψετε τις ενοχλητικές εικόνες του πλανήτη που τραβήχτηκαν από πολλούς φωτογράφους σε κάθε γωνιά του κόσμου που εξερευνούν την περίπλοκη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και του πλανήτη.
Θεριζοαλωνιστικές μηχανές στην πολιτεία του Mato Grosso, Βραζιλία
Θερμοκήπια στην Αλμερία, Ισπανία
Ψεκασμοί σε ένα θερμοκήπιο στη Νικαράγουα
Ένα σύστημα άρδευσης σε μια άρθρωση στο κράτος του Κάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες
Η διάβρωση κατά μήκος του ποταμού στη Μαδαγασκάρη Μπετσιμπόκα
Πεδία στην Κίνα
Βιομηχανικό κέντρο αναπαραγωγής στη Βραζιλία
Ένας surfer στην Ιάβα, Ινδονησία
Οι επιπτώσεις της αποψίλωσης των δασών στο Βανκούβερ, Καναδάς
Η καταστροφή της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία
Αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας σε έναν αχυρώνα στο νότιο Οντάριο, Καναδάς
Εγκαταστάσεις Άνθρακα , Ηνωμένο Βασίλειο
makeleio.gr