Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Έκαναν σεξ στο προαύλιο σχολείου στα Ζαρουχλεϊκα – Aπίστευτες εικόνες και η αντίδραση του διευθυντή!

pat_0
Όλα έγιναν σε σχολείο στα Ζαρουχλεϊκα με τον διευθυντή του σχολείου να ενημερώνεται με ντοκουμέντα για τα όσα συμβαίνουν.
Οι συνεχόμενες επισκέψεις νεαρού ζευγαριού στον προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου στα Ζαρουχλεικα έκαναν του περίοικους της περιοχής να θέλουν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει καθημερινά στο σχολείο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Κοσμος”,  ένας από τους δύο πρωταγωνιστές, 19 ετών, πρωτοετής σε ΑΤΕΙ της περιφέρειας. Το έτερον ήμισυ, 18 ετών, μαθήτρια λυκείου, αρκετά ψηλή για την ηλικία της και με ιστορικό αθλήτριας. Το αγαπημένο τους μέρος στο σχολείο δεν ήταν κάποια αίθουσα, αλλά η πίσω αυλή εκεί όπου δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός και έτσι πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να τους διακρίνει από μακριά.

Ομως κάποιοι από τη γειτονιά που είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε, τόλμησαν να πλησιάσουν τόσο κοντά που μπορούσαν να δουν καθαρά τι ακριβώς έκανε το ζευγαράκι. Το ζευγάρι αν και αντιλήφθηκε την παρουσία τους αντί να διακόψει συνέχισε και μάλιστα πιο έντονα.
Η διεύθυνση του σχολείου από την επόμενη ημέρα κιόλας του περιστατικού τοποθέτησε λουκέτο στην κεντρική πόρτα του σχολείου, καθώς φαίνεται πως οι αυτόπτες μάρτυρες εξιστόρησαν στον διευθυντή τι είδαν εκείνη την νύχτα και εκείνος πήρε τα μέτρα του.
makeleio.gr