Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Εθελοντική δράση "Let’ s clean up Europe"

Εθελοντική δράση "Let’ s clean up Europe"
Ο Δήμος Λαρισαίων, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για μία ανθρώπινη, καθαρή και αειφόρο πόλη, σας καλεί να συμμετέχετε ενεργά στην ευρωπαϊκή εθελοντική δράση «Let’s clean up Europe»  που στη χώρα μας συντονίζεται από την HELMEPA.

 Ως χρόνος και τόπος της δράσης, που προτείνουμε να φέρει το σύνθημα «Let’s clean up Larissa / Καθαρίζουμε την πόλη», καθορίζονται το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 και η περιοχή γύρω από τις όχθες κατά μήκος της κοίτης του Πηνειού. Η συνάντηση θα γίνει στις 9:30 το πρωί κάτω από την γέφυρα του Αγ Αχιλλίου.


Στο πλαίσιο αυτό, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαιου, στη 1μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους φορείς για συζήτηση και περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τη διοργάνωση της δράσης

Η συνειδητοποιημένη, εθελοντική συμμετοχή του κοινού, αποτελεί το πρώτο αποφασιστικό βήμα της έμπρακτης ευαισθητοποίησης και δραστηριοποίησης των δημοτών για ένα καλύτερο περιβάλλον που μ’ αυτό τον τρόπο γίνονται αρωγοί των προσπαθειών της νέας Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση του ποταμού και του παραποτάμιου φυσικού περιβάλλοντος, την βελτίωση της καθαριότητας και αισθητικής της πόλης, και της παροχής καλύτερων υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο. Καλούμε, λοιπόν, όλους τους πολίτες, τους φορείς και τις συλλογικότητες της πόλης να σταθούν αρωγοί σ’ αυτή μας την προσπάθεια με την εθελοντική συμμετοχή τους.
Είμαστε αισιόδοξοι ότι μέσα από την μαζική συμμετοχή θα στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι και μπορούμε να διατηρήσουμε καθαρό το περιβάλλον της πόλης μας και να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές της.
kosmoslarissa.gr