Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Mαχαίρωσε τρεις συμφοιτήτριές της σε κατάσταση αμόκ


 Εικόνες πανικού και αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στη σχολή νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ, επί της οδού Πέτρου Ράλλη, στην περιοχή του Ρέντη, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για μία νέα υπόθεση bullying.

Αναφορές περιγράφουν την νεαρή ως μία κοπέλα που δεχόταν συνεχώς πειράγματα εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισηςΜία 22χρονη σπουδάστρια, ευρισκόμενη σε κατάσταση αμόκ, σηκώθηκε -την ώρα του μαθήματος- από το θρανίο της και επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον τριών συμφοιτητριών της, μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας.

Οι τρεις νεαρές κοπέλες, δύο 21χρονες από την Αλβανία και μία Ελληνίδα 20 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά στα χέρια.

Μέσα στην τάξη επικράτησε πανικός με τους υπόλοιπους σπουδαστές να τρέχουν να σωθούν. Ωστόσο, άμεσα επενέβησαν οι καθηγητές, που κατάφεραν να την αφοπλίσουν, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στις 16:50, προκαλώντας την κινητοποίηση της Αστυνομίας, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν την νεαρή κοπέλα.

Άμεσα επενέβησαν οι καθηγητές, που κατάφεραν να την αφοπλίσουν, αποτρέποντας τα χειρότεραΕπί τόπου βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τις τρεις νεαρές στο Αττικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έραψαν τις πληγές τους.

Αυτή την ώρα η 22χρονη δράστις κρατείται στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου δίνει εξηγήσεις για τους λόγους που την οδήγησαν στην ακατανόητη πράξη της, με τις Αρχές να διενεργούν προανάκριση για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αναφορές περιγράφουν την νεαρή ως μία κοπέλα που δεχόταν συνεχώς πειράγματα εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης, ενώ στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν δύο μαχαίρια και ένα σημείωμα που γράφει ότι συμμαθήτριές της είχαν επιθετική συμπεριφορά απέναντί της.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι καθηγητές είχαν παρατηρήσει την περίεργη συμπεριφορά της κοπέλας και είχαν ζητήσει να εξεταστεί από ειδικούς.













 zougla.gr