Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Λάρισα: Όπου και αν έψαχναν έβρισκαν… σακουλάκια με κοκαΐνη

Λάρισα: Όπου και αν έψαχναν έβρισκαν… σακουλάκια με κοκαΐνη
Συνελήφθησαν χθες (21-05-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 56χρονος Έλληνας και ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο δράστες, ιδιοκτησίας του 56χρονου, βρέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (1,6) γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των (405) ευρώ.
Επιπλέον, στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (0,7) γραμμαρίων, την οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε προμηθευτεί από τον 56χρονο, έναντι χρηματικού ποσού.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 56χρονου βρέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, βάρους (0,5) γραμμαρίων και δέκα ναρκωτικά δισκία, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του 36χρονου, βρέθηκε μια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (0,3) γραμμαρίων.
Η συνολική ποσότητα κοκαΐνης, βάρους (3,1) γραμμαρίων, τα ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό, καθώς και το όχημα του 56χρονου, ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
larissanet.gr