Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

"Κύμα Αλληλεγγύης" την Κυριακή 14 Ιουνίου στο Κολυμβητήριο.

"Κύμα Αλληλεγγύης" την Κυριακή 14 Ιουνίου στο Κολυμβητήριο.
Οι τρεις κολυμβητικοί σύλλογοι της πόλης μας, Ναυτικός Όμιλος Λάρισας, Λαρισαικός-Τιτάνες και Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας ενώνουν τις δυνάμεις τους σε συνεργασία μς τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων!
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρες 11:00- 14:00 θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Κολυμβητήριο αγώνες επίδειξης παιδιών στη μικρή πισίνα, παρουσιάσεις από τα τμήματα τεχνικής, αγωνιστικής και συγχρονισμένης κολύμβησης των συλλόγων αλλά και φιλικοί αγώνες πόλο. 
Την εκδήλωση πλαισιώνει η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Λάρισας (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α) , η οποία και θα παρουσιάσει στους παρευρισκομένους Α’ Βοήθειες σε περίπτωση πνιγμού. 

Καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους απόρους συμπολίτες μας που εξυπηρετούνται καθημερινά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων που λειτουργούν με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Ταμείου και της Ελλάδας με τη συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων, της Εθελοντικής Ανθρωπιστικής Δράσης «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ» και του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης «ΘΕΣΙΣ».
kosmoslarissa.gr