Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Πάτρα: "Μένουμε Ευρώπη" - Συγκέντρωση με σημαίες και σφυρίχτρες την Δευτέρα 22 Ιουνίου

Πάτρα: "Μένουμε Ευρώπη" - Συγκέντρωση με σημαίες και σφυρίχτρες την Δευτέρα 22 Ιουνίου  Στην πλατεία Γεωργίου
Το "Μένουμε Ευρώπη" δίνει το στίγμα του και από την Πάτρα. Μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης διοργανώνεται για την Δευτέρα 22 Ιουνίου συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου. Την Δευτέρα εξάλλου πραγματοποιείται η κρίσιμη και καθοριστική έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για το ελληνικό ζήτημα.
Η συγκέντρωση "Μένουμε Ελλάδα" θα γίνει στις 7 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου.
Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση:

"Πολίτες της Πάτρας

Την Δευτέρα πραγματοποιείται μια ακόμα Σύνοδος Κορυφής στην Ευρώπη η οποία θα είναι καθοριστική για την χώρα μας. Η κλεψύδρα αδειάζει και το καράβι Ελλάδα πλησιάζει ακυβέρνητο στα βράχια. Οι χειρότεροι φόβοι μας καθημερινά τείνουν να γίνουν πραγματικότητα.
Η μεγαλειώδης συγκέντρωση των πολιτών της Αθήνας την περασμένη Πέμπτη, μας έδειξε το δρόμο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό.
Να βγούμε στους δρόμους και στις πλατείες πολλοί περισσότεροι, να βροντοφωνάξουμε και πάλι ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ. Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι επεξεργάζονται σχέδια GREXIT, δραχμής και μετατροπής της χώρας μας σε νησίδα "δημοκρατίας" σταλινικού τύπου. 
Εμείς οι πολίτες που απαιτούμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, στο Ευρώ, να παραμείνει μέλος της μεγάλης Δημοκρατικής Κοινότητας, πρέπει να είμαστεστην Πλατεία Γεωργίου την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00, κρατώντας μόνο Ελληνικές και Ευρωπαϊκές σημαίες και τις σφυρίχτρες μας.
Η Πρωτοβουλία ανήκει αποκλειστικά στους πολίτες και όχι σε κόμματα".
 thebest.gr