Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, αντίσταση και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, οι δύο δράστες επιτέθηκαν σε 44χρονο ημεδαπό, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο πρόσωπο και το σώμα και αφαίρεσαν από την κατοχή του το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητό του.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες επιβιβαζόμενους στο αφαιρεθέν όχημα να κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να συγκρούονται διαδοχικά με άλλα δύο Ι.Χ. Επιβατικά αυτοκίνητα, με συνέπεια την πρόκληση υλικών ζημιών.

Ακολούθησε καταδίωξη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την εγκατάλειψη του οχήματος από τους δράστες, ενώ στην προσπάθεια τους να διαφύγουν με τα πόδια ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, προβάλλοντας αντίσταση κατά τη σύλληψή τους. 
Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο του.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.    

kosmoslarissa.gr