Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Χόρεψαν για καλό σκοπό και ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Χόρεψαν για καλό σκοπό και ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Η βροχή και το κρύο δε στάθηκαν δυνατό να σταματήσουν τους χορευτές και τους συμμετέχοντες στον 4ο Πανελλήνιο Μαραθώνιο Χορού «Dancing for a good cause» από το να διασκεδάσουν μέχρι αργά αλλά και να σταθούν με τον τρόπο αυτό στο πλευρό των απόρων συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.
Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε το Σάββατο 20 Ιουνίου στην κοίτη του ποταμιού όπου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πηνειού πραγματοποιήθηκε ο 4ος Πανελλήνιος Μαραθώνιος Χορού «Dancing for a good cause» με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Όσοι προσήλθαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εντυπωσιακές χορευτικές ερμηνείες  από γνωστές σχολές χορού της πόλης μας και να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα με πολύ χορό και μουσική αλλά και πλούσιες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.
Παράλληλα κατάφεραν να αποδείξουν έμπρακτα την κοινωνική τους αλληλεγγύη συγκεντρώνοντας 282 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία και θα παραχωρηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας της SK Boutique Agency σε συνεργασία με την Εθελοντική Ανθρωπιστική Δράση «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ» καθώς και πολυάριθμων επιχειρήσεων της πόλης μας όπως οι Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Λάρισας,  A3 MultiArt_Studio,  ΑμπραKIDαμπρα, Art of Dance, Burn the Floor, CORPUS GUM, Dance Club, INDEPENDENCE STUDIO, MKO Ανθρωπομάνια, MusicaRadio, Roula Koutinas, SALSA y SUENO DANCE PROD., Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού LAB και The Movement Academy.
Κλείνοντας να επισημάνουμε πως για την επιτυχή πραγματοποίηση της δράσης σημαντική ήταν η συμβολή των εθελοντών που συνετέλεσαν ουσιαστικά στην διοργάνωση της αλλά και των συνεργαζομένων φορέων και δωροθετών. 

kosmoslarissa.gr