Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η Μπέτυ Μπαζιάνα

Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η Μπέτυ Μπαζιάνα

Στο Πανεπιστημίο Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών που έχει την έδρα του στη Λαμία θα διδάσκει τηλεπικοινωνιακά συστήματα η Μπέτυ Μπαζιάνα.
Η σύζυγος του Πρωθυπουργού κατέθεσε το φάκελό της, ο οποίος αξιολογήθηκε από την αρμόδια επιτροπή των πανεπιστημιακών και όπως λένε οι πληροφορίες η Μπέτυ Μπαζιάνα είχε μακράν τον καλύτερο φάκελο από όλους τους ενδιαφερόμενους.
«Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν είναι σύντροφος του Πρωθυπουργού ή όχι, αυτό που μετράει για μας είναι τα προσόντα που έχει ο κάθε φάκελος και ήταν ο καλύτερος φάκελος με διαφορά, από αυτούς που κατατέθηκαν….» είπε πανεπιστημιακός της Σχολής Θετικών Επιστημών στη Λαμία.
Έτσι λοιπόν από την ερχόμενη εβδομάδα η Μπέτυ Μπαζιάνα θα βρεθεί στη Λαμία για να διδάξει για πρώτη φορά στο τμήμα Πληροφορικής, ενώ πανεπιστημιακοί και φοιτητές δεν κρύβουν την αμηχανία τους, που θα έχουν άμεση επαφή με την κ. Μπαζιάνα.
Όλοι βέβαια ελπίζουν ότι η παρουσία της συντρόφου του Πρωθυπουργού στη Σχολή Θετικών Επιστημών στη Λαμία θα βοηθήσει να λυθούν σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχολή, καθώς επίσης και στην αναβάθμισή της.
ΠΗΓΗ: lamiareport.gr