Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Θέαμα και ομορφιά στους ιππικούς αγώνες


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία από τον Ιππικό Όμιλο Μακρυχωρίου «Ο Άγιος Γεώργιος» για 3η συνεχόμενη χρονιά οι Πανελλήνιοι Ιππικοί Αγώνες στο Μακρυχώρι του Δήμου Τεμπών, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα.
Και φέτος δεκάδες φίλοι του αλόγου και του αθλήματος, συμμετείχαν ή παρακολούθησαν το εντυπωσιακό θέαμα των διαγωνιζόμενων αλόγων. Στην 3η Ιππική Συνάντηση συμμετείχαν αναβάτες με τα άλογά τους από Ιππικούς Ομίλους του Μακρυχωρίου, των Γόννων, του Τυρνάβου – Αργυροπουλίου, αλλά και από άλλες περιοχές όπως η Σιάτιστα, τα Γρεβενά, η Νάουσα, ο Βόλος αλλά και από την Αθήνα.

Μετά το τέλος των αγώνων στους πρωτεύσαντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και κύπελλα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τα αποτελέσματα κατά κατηγορία είναι τα εξής:
Αρσενικά Ελληνικά Αραβάνια: 1ος Γεωργιος Φουντούκης από τη Νάουσα, 2ος Στέλιος Σαϊτης από το Αργυροπούλι, 3ος Νίκος Τσουλούφης από τους Γόννους.
Θηλυκά Ελληνικά Αραβάνια: 1ος Σπύρος Αποστολίδης από τα Γρεβενά, 2ος Χρήστος Νάρης από το Μακρυχώρι, 3ος Στάθης Κολιομήτρος από τον Βόλο.
Αρσενικά εισαγόμενα Αραβάνια: 1ος Παναγιώτης Γεωργάκας από τη Σιάτιστα.
Άλογα καλπασμού: 1ος Βασίλης Χασιώτης από τη Φαλάνη, 2ος Περικλής Κυρώζης από τον Αμπελώνα, 3ος Μαλιχώβας από τους Γόννους.
Ο πρόεδρος του Ιππικού Ομιλού Μακρυχωρίου κ. Σάκης Νάρης ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν, περίπου 100 αναβάτες και ιδιοκτήτες αλόγων και ιδιαίτερα εκείνους που ήρθαν στο Μακρυχώρι από μακρινές περιοχές.
elefteria.gr