Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Κέρδισε μπροστά σε άδειες εξέδρες η ΑΕΛ

Κέρδισε μπροστά σε άδειες εξέδρες η ΑΕΛ
Μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους που πήγαν στο Αλκαζάρ το απόγευμα της Δευτέρας, η ΑΕΛ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κέρδισε την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off της Football League. 
Οι βυσσινί ήταν καλύτεροι από τους Πατρινούς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχοντας μάλιστα ακυρωθέν γκολ και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Η νίκη ήρθε με το ωραίο γκολ του Πίντο στο 38ο λεπτό. Η Παναχαϊκή τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Άλμπι στο 87'. Σημειώνεται ότι στα επίσημα του Αλκαζάρ βρέθηκε και ο Αλέξης Κούγιας.
Στα υπόλοιπα ματς η ΑΕΚ κέρδισε τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ με 1-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή στη Super League μετά από 2 χρόνια απουσίας., ενώ από την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης συνέχισε τις καλές εμφανίσεις κερδίζοντας τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-1 με το τέρμα του Ανγκούλο. 
Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, η ΑΕΛ συνεχίζει να καταδιώκει τον Απόλλωνα Σμύρνης για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Η βαθμολογία μετά από 6 αγώνες:
  1. ΑΕΚ 25
  2. Ηρακλής 19
  3. Απόλλων Σμύρνης 10
  4. ΑΕΛ 9
  5. Ολυμπιακός Βόλου 4
  6. Παναχαϊκή 3
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 
ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Πινδώνης, Γιάντσης, Πίντο, Σέρτζιο, Μπόγιοβιτς. 
Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Άλμπι, Μαρουκάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κοχάλι, Τρίγκας, Πατινιώτης, Χαρτσιάς, Μπουντόπουλος.
Φωτογραφία από aelole.gr

Το "φιλμ" του αγώνα: 
Πρώτη καλή στιγμή στο 7΄. Σουτ του Μπόγιοβιτς μονοκόμματο από σέντρα του Καρανίκα μπλόκαρε ο γκολκίπερ. 
12' Ο Μπουντόπουλος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και κέρδισε ένα φάουλ σε καλό σημείο το οποίο εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα όμως έξω. 
16΄ Στο έδαφος ο Μπόγιοβιτς από τράβηγμα του Άλμπι μέσα στην περιοχή με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι αλλά τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο ματς. 
19΄Ακυρωθέν γκολ για την ΑΕΛ! Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Γιάντση και ασσίστ στον Πίντο ο οποίος θα βάλει το τετ - α - τετ, αλλά δεν μέτρησε ποτέ  καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ. 
25΄Σέντρα του Καρανίκα από τα δεξιά, ο Μπόγιοβιτς έκανε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι!! Και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
33΄Ωραία συνεργασία Πίντο και Κοντοδήμου, ο πρώτος έκανε την σέντρα και ο Γιάντσης από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
ΓΚΟΛ! Ο Πίντο απέφυγε τους πάντες από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, κέρδισε κάποιες κόντρες και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
54΄Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Μπόγιοβιτς από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά βγήκε τετ - α - τετ, όμως ο Παπαδόπουλος τον νίκησε.
57΄Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ! Εξαιρετική σέντρα του Καρανίκα από τα δεξιά ο Πίντο έκανε την καρφωτή κεφαλιά και η μπάλα πέρασε χιλιοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι!
58' Ο Κοντοδήμος έκανε την σέντρα, ο Μπόγιοβιτς από το ύψος του πέναλτι έκανε την κεφαλιά, ο Παπαδόπουλος έβγαλε πολύ δύσκολα και στην συνέχεια από πολύ πλάγια ο Πίντο σούταρε, αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε.
67΄Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Ο Κορέτα από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή, αυτός σούταρε, αλλά ο Αποστολίδης απέκρουσε σωτήρια.
76΄Ο Κυβελίδης πέρασε στην θέση του Μπουντόπουλου.
79΄Αλλαγή για την ΑΕΛ. Στην θέση του Σέρτζιο ο Λύρας.
83΄Ωραία ενέργεια και σέντρα του Λύρα από τα δεξιά, ο Μπόγιοβιτς έκανε κεφαλιά χωρίς να το... θέλει και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
84΄Ο Πίντο έδωσε ωραία στον Λύρα, αυτός άδειασε έναν παίκτη πλάσαρε αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και κόρνερ.
87΄Φάουλ κερδίζει ο Λύρας από τον Άλμπι ο οποίος βλέπει και την δεύτερή του κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται.
kosmoslarissa.gr, με πληροφορίες από sport24.gr