Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Την χτύπησε με… «κάβουρα» και μετά …της συστήθηκε!


Σοκαρισμένη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο    28χρονη Λαρισαία, που δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση από άγνωστο άνδρα ο οποίος αναζητείται από στις αστυνομικές αρχές.
Ήταν λίγο μετά τις 3.30 προχθές το μεσημέρι, στην αρχή της οδού  Αβέρωφ, στη συνοικία του Αγ. Νικολάου, όταν η 28χρονη ενώ περπατούσε ανυποψίαστη, δέχθηκε επίθεση από τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος με μεταλλικό εργαλείο («κάβουρας») τη χτύπησε δυο φορές στο κεφάλι.
Το παράδοξο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πως ο δράστης, προτού εγκαταλείψει την 28χρονη, όχι μόνο της «συστήθηκε» λέγοντας ποιος είναι αυτός που τη χτύπησε, αλλά της «υπέδειξε» κιόλας να του κάνει μήνυση ενώ φεύγοντας, άφησε στο δρόμο τον «κάβουρα».
Η 28χρονη μεταφέρθηκε σοκαρισμένη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της στο κεφάλι, οι γιατροί της έκαναν 22 ράμματα. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της 28χρονης Λαρισαίας εξελίσσεται καλά και τις επόμενες ώρες αναμένεται να λάβει εξιτήριο.
Ο άγνωστος προς το παρόν άνδρας, αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών  βλαβών ενώ ερευνάται και το πραγματικό κίνητρο της επίθεσης στην 28χρονη καθώς αποκλείσθηκε η ληστεία αφού ο δράστης δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για την τσάντα που κρατούσε η ανυποψίαστη γυναίκα.
Β.Κ.

eleftheria.gr