Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

«Επίθεση» τρωκτικών και εντόμων στη Λάρισα καταγγέλλει ο ΔιαμάντοςΣε επιστολή του προς τους  Νίκο Καλτσά, Αντιδήμαρχο καθαριότητας  και Θεόδωρο Καφφέ, Αντιπρόεδρο ΔΕΥΑΛ
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Λάρισα», Ντίνος Διαμάντος καταγγέλει «επίθεση» τρωκτικών και εντόμων στη Λάρισα σε διάφορες συνοικίες της πόλης. Στην επιστολή του αναφέρει:
«Η πόλη τον τελευταίο ιδιαίτερα μήνα αντιμετωπίζει μία «επίθεση» τρωκτικών και εντόμων. Η «επιθετική» παρουσία κουνουπιών και κατσαρίδων καθώς και η παρουσία ποντικών τόσο στο κέντρο όσο και στις συνοικίες δημιουργούν μία κατάσταση αβίωτης καθημερινότητας. Το κυριώτερο όμως είναι ότι εγκυμονούν άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Σε μία περίδο δε που η σχολική δραστηριότητα δημιουργεί σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς έντονο προβληματισμό για το φαινόμενο αυτό που είναι σε έξαρση.
Οι καταγγελίες που έχουμε είναι από πολλά σημεία της πόλης. Από το κέντρο (όπου προστέθηκε στο διαρκές πρόβλημα βρωμιάς από τα πουλιά) αλλά και από τις συνοικίες (Ν. Σμύρνη, Χαραυγή και περιοχή Σιδ. Σταθμού και αλλού).
Σας καλώ να λάβετε άμεσα τα μέτρα που πρέπει και που είναι στις αρμοδιότητες ευθύνης σας διότι αφορά τη δημόσια υγεία και την ποιοτική διαβίωση των συμπολιτών μας και δε χωρά ούτε αδιαφορία ούτε ολιγωρία.»
Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2016/09/26/epithesi-troktikon-ke-entomon-sti-larisa-katangelli-o-diamantos/

Πανικός στη Λάρισα με τα 850€ Δώρο για Ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς της Λάρισας,Τρέχουν να προλάβουν,Δείτε εδώ