Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Με το Κύπελλο στο Δημαρχείο…

ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ "ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ - ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ"
Με το Κύπελλο στο Δημαρχείο…
Αθλήτριες και μέλη της διοίκησης της πρωταθλήτριας της Α2 κατηγορίας, ομάδας βόλεϊ γυναικών «Φιλαθλητικός – Λαρισαικός», που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1, δέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ (1)Στη συνάντηση ο δήμαρχος συνεχάρη τις αθλήτριες και τα μέλη της Διοίκησης για την σημαντική επιτυχία της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία, τονίζοντας ότι ο «Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός» είναι η ομάδα της Λάρισας, σε όλα τα αθλήματα, που αγωνίζεται  στην υψηλότερη κατηγορία.
Τα κορίτσια της ομάδας, έφεραν στο Δημαρχείο της Λάρισας, το κύπελλο που επάξια κατέκτησαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ζητώντας από Δήμο και συνολικά απο την πόλη τη στήριξή τους για τη προσπάθεια που θα καταβάλουν στην μεγάλη κατηγορία του αθλήματος.
Εξάλλου, το θέμα της ενίσχυσης και στήριξης της ομάδας από την πλευρά του Δήμου, απασχόλησε τον κ. Καλογιάννη και τα μέλη της διοίκησης του «Φιλαθλητικού – Λαρισαϊκού», στο πλαίσιο της συνάντησης.
Ειδικότερα στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αλέξης Μπατζιανούλης, οι αθλήτριες Κωνσταντίνα Ωρολογοπούλου, Ελένη Μπάτζιου, Αγλαϊα Παραφέστα, Ευαγγελία Υφαντή και Ειρήνη Κουτρουμπή, ενώ από τη διοίκηση συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος κ. Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ο ταμίας κ. Νίκος Νικολάου, ο γενικός αρχηγός κ. Θανάσης Βαβάτσικος και οι έφοροι κ.κ.  Παύλος Ανδρέου και Γιώργος Ριζομάρκος.
larissanet.gr