Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Εγκατέλειψε το παιδί της για να πάει ταξίδι

Εγκατέλειψε το παιδί της για να πάει ταξίδι
Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από άνδρες της κυπριακής αστυνομίας γυναίκα από την Λετονία, η οποία από τις 26 Μαρτίου άφησε μόνο στην Κύπρο τον 12χρονο γιο της για να ταξιδέψει στο Ιράν μαζί με τον σύντροφό της και το μικρότερό της παιδί. 

Η σύλληψή της έγινε στο οδόφραγμα του «Λήδρα Πάλας», όπου εντοπίστηκε τη στιγμή που προσπάθησε να περάσει στις ελεύθερες περιοχές. Εις βάρος της διερευνάται υπόθεση κακομεταχείρισης και εγκατάλειψης ανηλίκου.

Το 12χρονο αγόρι κατά την απουσία της μητέρας του ζούσε μόνο του στη Λεμεσό σε αποθήκη που χρησιμοποιεί ως χώρο διαμονής η οικογένειά του
. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, το παιδί υποστήριξε ότι η μητέρα και ο πατριός του είχαν αφήσει κάποιον ενήλικα, ο οποίος τον φρόντιζε και του έδινε φαγητό. Ο μικρός, που όλο αυτό το διάστημα φοιτούσε κανονικά στο σχολείο του, τέθηκε υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας.




Πηγή βίντεο: sigmalive
Καινούρια θέση εργασίας στη Λάρισα από καινούριο site που ξεκινάει δυναμικά την παρουσία του στο χώρο των προσφορών!Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ