Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΑΕΛ στα πλέι οφ! (video)

NIKH ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΜΕ 1-0
ΑΕΛ στα πλέι οφ! (video)
Την ήθελε και την πήρε!
Η ΑΕΛ επικράτησε του Ηρακλή με 1-0 στο πιο επεισοδιακό ματς της χρονιάς και εξασφάλισε την ύστατη στιγμή μία θέση στα πλέι οφ.
Ο «Γηραιός» είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να βρουν το γκολ από αντεπιθέσεις. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, με το πάθος και την ένταση να οδηγούν τις δύο ομάδες σε αρκετά λάθη. Στο 74′ η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ όμως ο Χουάντερσον απέκρουσε την κεφαλιά του Πινδώνη.

Όμως 9 λεπτά αργότερα, ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, ο Γιάντσης, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Λάρισα «παγώνοντας» το «Καυτανζόγλειο. Στα τελευταία λεπτά ο Ηρακλής βγήκε μαζικά στην επίθεση, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και στο 94′ κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Πασά από τον Δεληζήση. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Αποστολίδης, όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Περόνε και χάρισε στην ομάδα του το εισιτήριο για τα πλέι οφ της Football League.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΛ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας συγχαίρει θερμά την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ για την παλικαρίσια νίκη της επί του Ηρακλή και την είσοδό της στα πλέι-οφ της Φούτμπολ Λιγκ, κόντρα σε κάθε εξωγενή παράγοντα, μεθόδευση και επιθυμία των εντεταλμένων σαλτιμπάγκων του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ΑΕΛ κατά την διαδικασία των πλέι-οφ και καλούμε όλο τον κόσμο της Ομάδας σε συσπείρωση ενόψει των επόμενων αγώνων.
larissanet.gr