Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

«Ζέστανε» τον κόσμο της η ΑΕΛ

«Ζέστανε» τον κόσμο της η ΑΕΛ
Με 3-0 κέρδισε προχθές στο στάδιο Αλκαζάρ η ΑΕΛ τον Ολυμπιακό Βόλου και η νίκη αυτή αν μη τι άλλο «ζέστανε» τον κόσμο της, που τρεις ημέρες νωρίτερα είδε την αγαπημένη του ομάδα να γνωρίζει την ήττα στην Αθήνα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με σκορ 3-1.
Οι «βυσσινί» έδειξαν μια καλή αγωνιστική εικόνα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο τέλος οι 800 περίπου φίλαθλοι χειροκρότησαν τους παίκτες, που τους έδωσαν μεγάλη χαρά κερδίζοντας άνετα το θεσσαλικό ντέρμπι.
Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος κι εκείνος έμεινε ευχαριστημένος από αυτό που είδε και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, για την εμφάνιση και τη σοβαρότητα που επέδειξαν.

Η ΑΕΛ θα επιδιώξει μέχρι το τέλος των πλέι οφ να τερματίσει στην τρίτη θέση, που μέχρι τώρα δεν είναι προνομιούχα, όμως κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το ότι μπορεί να οδηγήσει στη Σούπερ Λίγκα.
Βέβαια τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς η λαρισινή ομάδα θα αγωνισθεί την Κυριακή(7/6) στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και την ερχόμενη Τετάρτη με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Αλκαζάρ.
Για να ελπίζει πρέπει να κερδίσει και τους δυο αγώνες, με την προϋπόθεση ο Απόλλων Σμύρνης να χάσει από τον Ηρακλή.
Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΛ θέλει στο τέλος του μίνι αυτού πρωταθλήματος να δείξει ότι άξιζε κάτι παραπάνω από αυτό που αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα και πως του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερη, διορθώνοντας τα λάθη που έγιναν τη φετινή σεζόν και πετυχαίνοντας μεγαλύτερη συσπείρωση.
ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ
Στον αγώνα με την ΑΕΚ επανέρχεται ο αρχηγός Κώστας Νεμπεγλέρας ο οποίος εξέτισε την ποινή του στην προχθεσινή συνάντηση και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού Σούλη Παπαδόπουλου.
Αντίθετα δεν υπολογίζεται και πάλι ο Ενγκεσάν ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, κίτρινη κάρτα είδε ο Σερτζίνιο και κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Θανάσης Πινδώνης (δεύτερη κίτρινη την επιδίωξε για να μην συμπληρώσει δέκα κίτρινες). Στην ερχόμενη αγωνιστική με αντίπαλο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δεν θα αγωνιστούν για την ΑΕΛ οι τιμωρημένοι Πίντο, Πασχάλης Μελισσάς και Θανάσης Πινδώνης, λόγω της αποβολής του με κόκκινη κάρτα στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δέκα παίκτες της ΑΕΛ συνεχίζουν να βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών. Εννέα κίτρινες έχει ο Κώστας Μπανούσης και ο Θανάσης Πινδώνης, έξι ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος με τον Μίλαν Μπόγιοβιτς και τον Νίκο Καρανίκα, ενώ με τρεις είναι ο Μανώλης Αποστολίδης, ο Κώστας Κουρτεσιώτης, ο Δημήτρης Γιάντσης, ο Δημήτρης Πατσιογέωργος και ο Δημήτρης Κοντοδήμος.

eleftheria.gr

Πάρτε 10€ δώρο για αγορές σε παπούτσια,ρούχα και τσάντες με μια σύντομη και δωρεάν εγγραφή εδώ.Ισχύει για όλους χωρίς κληρώσεις